2014-01-08 09:14:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nem hisz a szemének

Napi horoszkóp január 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Olyan kapcsolatra vágyna, amely egyszerre adja meg a biztonság és a kaland érzését is. Nem gondolja, hogy túl sokat akar? Ha valami egyszerre fekete is meg fehér is, az a végén mindenképpen szürke lesz. Akkor meg ugyanott van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon, mintha megint keresné a bajt: folyton feszült helyzetekbe szalad bele. A legjobb lenne, ha inkább kerülné az embereket, és magányosan munkálkodna. De ezt az örömet valószínűleg úgysem fogják hagyni önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem hisz a szemének: egy kollégája mintha udvarolna önnek! Hiába is próbálja meg eljátszani a Hókirálynőt, avagy Jégkirályfit, a szíve mélyén nagyon is tetszik önnek ez a dolog. Egyelőre azonban még nem képes felfedni az érzelmeit.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

 

Úgy érzi, a családja gúzsba köti, a párkapcsolata örökös kihívás és néha még kolonc is. Hová lett eddigi türelme és ragaszkodása? Valójában ön is és a társa is változnak. Ha azonban az irány közös, akkor csak átmeneti a súrlódás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Idegesnek és feszültséggel telinek érzi magát egész nap. A telekommunikációs eszközökkel is meggyűlhet a baja. A legjobb lenne, ha ma nem is ülne számítógéphez, és a mobiltelefont is hanyagolná. Na persze, ha megtehetné...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Általában megelégszik a második szerepével a munkahelyén, de ma ön szeretne irányítani. Úgy érzi, hogy a mai teendőknek ön lehetne az igazi szakértője. Ne szerénykedjen, hanem álljon ki az ügyéért. Ez másoknak is érdeke.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba! Már maga is úgy érzi, hogy kezd túlságosan belebonyolódni a saját füllentéseibe. Ha valamit azonban végképp nem akar elárulni, akkor azt a szokását inkább hagyja abba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napom még a szokásosnál is sötétebben értékelheti a dolgokat. Talán magán felejtette a sötétítő szemüvegét? Attól, hogy valaki valamit másképpen gondol, még nem biztos, hogy az ön ellensége. Lássa meg a jóakaratát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha eddig kitartóan és becsülettel végezte a munkáját, akkor a mai napon végre learathatja annak a gyümölcsét is. Valószínűleg pénzben is értékelni fogják a tetteit, talán még fizetésemelést is kaphat. Vagy legalább ígéretet rá.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha tele van feszültséggel, és nem talál más levezetést, a legjobb, ha sürgősen keres magának egy sportot. Ha párkapcsolati gondjai is vannak, akkor javasolnám a társastáncot. Ez az, ami a kapcsolati feszültséget jó energiákká varázsolja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön amúgy is büszke ember, de a mai napon még önmagán is túltehet. Vigyázzon, nehogy a dicsekvése visszatetszővé váljon! Ennek úgy veheti elejét, hogy nemcsak magát, de a kollégáit, társát, családját, barátait is dicséri egyben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Váratlan vendége lehet ma: jól teszi, ha hazafelé vesz valami kis vendégváró csemegét. Ha pedig szeretné elkerülni a kellemetlen meglepetést, legjobb, ha maga hív fel valakit magához hirtelen. Olyat, akit szeret is.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: